HackShieLd Administrator
| Konu: Medusa Görevi Paz Ocak 17, 2010 1:44 pm | |
| Açıklama: Gerçegi bilmek içimi çok rahatlatti. Simdi, geriye birtek beyaz sürüngenin kanini alip çocugun hayatini kurtarmak kaldi. Beyaz sürüngenin kanini alip gelecekmisin? Merhametli kalbin benim kalbimi de isitiyor. ShinMoo bana gizli geçidi anlatti. Geçitten git ve ShinMoo ile konus. ShinMoo bana beyaz sürüngenle arasindaki anlasma yüzünden içeri girmek isteyenleri durdurmasi gerektigini söylemisti. Fakat eger onunla dövüsüp yenersen, BeakYung'a olan yolu açacagini söyledi. Bu kapidan beyaz sürüngenin bekçisi olan SoSo isimli kara sürüngeni göreceksin. Onu yendiginde boyutta olusan bir delik seni beyaz sürüngen BeakYung'a yöneltecekmis. Bu delikten gir ve BeakYung'u yen, kanini al. Sonra geri gelip benimle konus. Bu arada bende Flame Sprite yolunu hazirlayacagim. Bunları Unutmayın: 1-)Share EXP/Auto Item ayarli bir partide olmaniz gerekiyor. 2-)Isinlanma sadece o anda Eliminate the Threat görevini oynayan veya bitirmis olanlar tarafindan kullanilabilir. 3-)Isinlanma sadece o anda Eliminate the Threat görevini oynayan veya bitirmis olanlar tarafindan kullanilabilir 4-)Oyuncu ölse bile, ShinMoo , SoSo the Black Viper, ve BeakYung the White Viper'in yenilmesiyle görev tamamlanmis sayilir. 5-)Eger ticaret tasimaciligi summon edilmisse (kullaniliyorsa) isinlanma kullanilamaz. Başlangiç NPC:WalYoung Bitiş NPC: WalYoung Görev Amaci:White Viper Blood (Beyaz Sürüngen Kani) topla Görev Yaratıkları: ShinMoo The Man of Flames, SoSo the Black Viper, BeakYung the White Viper Ödel:Exp. 2740000 / 10th grace Class C ring Görev Alanı: Qin-Shi Tomb Level 6 Görev Tekrarı: 1 Saygılarla HackShield [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
MertKarataş Administrator
| Konu: Geri: Medusa Görevi Paz Ocak 17, 2010 1:45 pm | |
| | |
|